Entering the Renovated Studio

This is the newly renovated display/glaze area of my studio…  which by the way is a barn which I renovated ten years ago.  When we originally started the barn renovations I imagined it to still have the feel of a barn… but in New England you obviously need to insulate, then sheet rock… hence nice walls, nicer than I imagined.  Now ten years later, after out-growing the space, I added the kiln room addition, and made the already nice display area into a really nice showroom for my work.

… Can you imagine that this exact space was once, (long before we bought the property) a viewing area with a railing around a 6×8′ hole in the floor to watch cock fights.  The house and barn are were built in the 1880′s.  It was a working Chicken Farm and Apple Orchard.  I hope the spirit of the old farmers are pleased with the current use of the barn.  By the way we do have chickens in the lower part of the barn… just no cock fights.

The View Entering the Studio

About these ads

5 thoughts on “Entering the Renovated Studio

  1. beautiful area… everything looks great. it’s really great that you have this rich and colorful history to the space too. who can say their gallery was once the scene of cockfights?

  2. Really nice, thanks for sharing and I love that you use the space for glazing as well as a display area, double duty. Nice show case as well and great use of space! So glad your current COCKS are safe from abuse :) I Bet the CHICKS are greatful as well!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s